Ideer og legetøj til barnedåbsgaver

lm3

Skal du snart til en barnedåb hos nogle du kender, som selvfølgelig har fået sig en lille baby? Det er på mange måder en stor dag, især hvis du også er tæt knyttet til barnet og forældrene, og det kræver selvfølgelig, at du har den helt perfekte gave med til barnedåben.

Det er dog ikke altid lige nemt at vide, hvad man skal finde på. Nogle gange kan det være fordi man har så mange gode ideer, at det er svært at finde rundt i, og andre gange har man slet ingen ideer. Hvis du har brug for nogle gode ideer til barnedåbsgaver så se med herunder.

Sjovt legetøj

En gave, som folk tit giver til barnedåb, er selvfølgelig legetøj. Der er trods alt tale om en lille baby, som ikke kan så meget endnu – lige udover at lege med legetøj. Du kan eventuelt undersøge, om der er noget bestemt legetøj, som er godt til helt små børn og også spørge forældrene, om der måske er noget legetøj, som de ønsker sig til barnet.

Ellers kan du også altid gå ind i en legetøjsbutik og spørge en medarbejder om gode råd eller også bare helt selv tage noget ned fra hylderne, som du tænker er godt legetøj til en baby.

En god bog eller et smykke

Hvis man gerne vil give en mere personlig gave, som barnet også vil kunne se tilbage på som voksen, så kan du også overveje, om det skal være en bog eller et smykke. Det kan selvfølgelig være lidt svært med et smykke, fordi det jo nok kommer til at være så småt, at barnet ikke rigtig kan bruge det som voksen – men så skal det eventuelt være et, som man kan gøre større med tiden.

I forhold til bøger er der en masse gode, klassiske børnebøger, som er rigtig gode at give i dåbsgave. Det er nogle af de skønne børnefortællinger, som faktisk også er hyggelige at læse, selv når man er voksen, så det er også en mulighed – og endda en god en af slagsen.

En gave til mor

På barnedåbsdagen skal det selvfølgelig handle om det nyfødte barn, og derfor vil de fleste af gaverne selvfølgelig også være brugbare for den lille. Men man kan jo også overveje, om der måske skal være en ekstra lille ting til moren, som trods alt har været igennem en lang graviditet. Det kan enten være noget, som mor eller far kan bruge sammen med barnet, eksempelvis et forløb med sansemotorik eller lignende. Men hvis man gerne vil give noget, som er lidt mere selvforkælelses-agtigt, så kan man måske lave en gavekurv med noget vin og andre ting, som moren i hvert fald ikke rigtig har kunnet nyde, imens hun var gravid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *